Kashmir hair botox treatment

Despre tratamentul Kashmir Hair Botox

Un produs revolutionar, Hair Botox este un tratament semi-permanent care reconstruieste firul de par, previne electrizarea, ofera volum si luciu de durata. Contine particulele organice, microscopice, care incurajeaza absorbtia de vitamine, antioxidanti si proteine, ce ofera parului calitate si textura naturala.

Antioxidantii continuti de tratamentul cu botox actioneaza pentru a hidrata si intari firul de par si patrund pana la nivelul cuticulei pentru a repara zonele afectate. Cu o formula bogata in enzime si proteine parul ramane fin si neted timp indelungat.

Acest lucru este posibil prin reconstruirea proteinelor parului (compus in cea mai mare parte din Keratina) cu ajutorul aportului de zinc, fier si vitaminele A si B.

In plus, Kashmir Hair Botox ofera si bonusul de a te scapa de stresul zilnic al indreptarii parului cu placa – un par drept, sanatos si plin de volum. Folosirea regulata a Kashmir Hair Botox va reda parului aspectul natural, luxuriant si il va intari de la radacina pana la varfuri.