Cavitatia

Despre Cavitatie, ca tratament de remodelare corporala

Cavitatia reprezinta unde de ultrasunete de joasa frecventa de 40 kHz. Aceste unde provoaca vibratii de mare viteza si foarte puternice care creeaza viduri in interiorul celulei punand presiune pe membrana celulara adipoasa care intr-un final cedeaza si se rupe. Acesta este procesul de lichefiere a grasimii. O actiune foarte importanta nu numai pentru aspectul fizic, dar si pentru cel medical, este descompunerea trigliceridelor in glicerol si acizi grasi liberi.

Dupa cum este bine stiut trigliceridele sunt grasimi in sange care determina un nivel crescut al colesterolului. Mai multe studii clinice au demonstrat ca persoanele cu un nivel marit de trigliceride au un risc mare de a face boli cardiovasculare, care constituie principala cauza de deces la nivel mondial.

Cavitatia actioneaza si distruge celulele de grasime superficiale, care au o membrana nu foarte groasa. Tocmai de aceea folosim in prealabil radiofrecventa. Cavitatia sparge celulele de grasime si reduce numarul lor de la prima sedinta, astfel ca rezultatele pot fi cuantificate in centimetri considerabili mai ales la persoanele care au un tesut adipos substantial.

Rezultatele tratamentului de cavitatie:
  • - Scadere in centrimetrii si in greutate cavitatie-aparat-artist-touch
  • - Reducerea rapida a celulitei
  • - Atenuarea vergeturilor si a cicatricilor
  • - Slabire localizata
  • - Rezultate vizibile de la prima sedinta
  • - Regenerarea celulara si intinerire
  • - Tonifierea corpului si reducerea ridurilor
  • - Slabire pana la 3 cm intr-o sedinta

Utilitate si recomandari pentru folosirea cavitatiei:
a) Cavitatia ajuta la tonifierea pielii, la eliminarea celulitei si la stimularea secretiei de colagen. Acest aparat a fost conceput pentru a trata cele mai importante afectiuni ale corpului si anume celulita si grasimea in exces. Cavitatia actioneaza asupra celulelor de grasime superficiale in sensul ca sparge celulele adipoase si diminueaza numarul lor. Cavitatia actioneaza asupra celulitei si a structurii de colagen, diminuand si chiar eliminand aspectul de portocala. Aparatul de cavitatie lucreaza cu radiofrecventa bipolara ceea ce inseamna ca actioneaza in profunzime, in derm, practic vindecand de la radacina.
b) Persoane slabe care doresc sa se tonifice sau au nevoie de lifting corporal (folosim radiofrecventa).
c) Persoanele grase cu celulita dura si compacta (folosim radiofrecventa si cavitatie).
d) Persoanele care sunt grase dar nu au celulita (folosim doar cavitatia).
e) Contraindicatiile tratamentului de cavitatie: astm brosic, diabet, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, leziuni dermatice, cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, epilepsie, dereglari ale tensiunii arteriale sau boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), perioadele de sarcina sau menstruatie, alaptare, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.