Criolipoliza

Despre criolipoliza, ca tratament de remodelare corporala

Aparatul de criolipoliza este cel mai performant echipament de slabire localizata in momentul actual, elimina radical si definitiv grasimile in exces din organism. Actioneaza cu vacuum, criolipoliza (inghetarea celulelor grase) si laser soft.

Criolipoliza este aprobata FDA (The Food and Drug Administration - agentia de reglementare in domeniul medical a Statelor Unite) si demonstrata stiintific ca obtine rezultate absolut uluitoare in materie de slabire localizata, ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturala a celulelor grase din organism prin inghetarea lor.

Este o solutie naturala de a pierde in greutate! Daca liposuctia este o metoda extrem de invaziva, ce implica riscuri mari, recuperare dificila, procedeu dureros si mai ales total agresiv pentru corpul tau, criolipoliza este un proces perfect natural. Exact in asta consta marea inovatie a acestei terapii: declanseaza un proces natural si cunoscut corpului tau. Mai exact, criolipoliza foloseste un proces de racire targetat care distruge celulele grase de sub piele, efectiv inghetandu-le pana la punctul de eliminare.

Terapia prin criolipoliza distruge celulele grase in numai 30- 60 minute. Laserul sparge blocurile de grasime, iar criolipoliza ingheata rapid celulele grase si provoaca apoptoza. Celulele grase ingheata mai rapid decat restul celulelor din organism, ca atare se modifica morfologic si intra intr-un proces natural de moarte celulara.

Organismul le elimina natural fara alte interventii sau terapii suplimentare. Acest proces poarta numele de apoptoza si se produce in mod natural in organism. Restul tesuturilor si nervii raman intacte, deoarece lipidele din celula grasa se cristalizeaza la o temperatura mai mare decat apa din celelalte celule. Ulterior tratamentului, celulele grase sunt eliminate treptat, in urmatoarele saptamani, de catre sistemul limfatic. Stratul de grasime este astfel dramatic redus, conturul siluetei modificat natural, definitiv si fara efecte secundare.

Nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.

Contraindicatii: sarcina, perioada de alaptare, cancer, inflamatii acute, probleme renale, ale ficatului, inimii, HTA, ulcer gastric sau duodenal persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii in zona de tratament, implanturi de metal si plastic, menstruatie, minim 3 luni de la o interventie chirurgicala, cum ar fi cezariana.